CV Event Manager parttime Eindhoven


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 48

Woonplaats: Eindhoven

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: HBO/ HTS

Stages en werkervaring: 2014-2016
Communicatie, marketing en office management
Taken: Organiseren diverse evenementen, opzetten campagne t.b.v. Peeltrofee, contacten met leden, opzetten nieuwe website, uitgeven nieuwsbrieven, bemiddeling bij opdrachten t.b.v. stagiaires, financiële administratie.

2012-2014
Projectleider bedrijvenloket Helicon opleidingen, De Groene Campus
Taken: Verbeteren activiteiten loket t.b.v. contact tussen bedrijfsleven en onderwijs, Advisreren bij opzetten nieuwe opleiding, contact onderhouden met bedrijfsleven.

2009-2012
Adviseur plattelandsontwikkeling Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE)/ detachering als kennismakelaar naar de streekhuizen Boven-Dommel en De Peel
Taken: acquireren en werven van kennisvragen in de gebieden, uitbouwen netwerk onderwijs, uitbouwen netwerk in de gebieden, matchen tussen vragen in gebieden en onderwijs, bewaken kwaliteit van de opdrachten, coördinatie andere kennismakelaars in Noord-Brabant

2008- 2009
Projectleider/coördinator Kennisloket Boven-Dommel Fontys Hogescholen KDS/detachering naar streekhuis Boven Dommel (netwerkorganisatie belast met de uitvoering van de reconstructie in Boven Dommel)

Taken: coördineren kennisloket, versterken procesmanagement in de streek, leggen van relaties tussen kennisinstellingen, signaleren en matchen van kansen voor onderwijs en streek, onderhouden relatie met andere loketten, uitbouwen contacten, evalueren en bijsturen.

2006-2009
Projectleider/coördinator Kennisloket Kempenland Fontys Hogescholen KDS / detachering naar streekhuis Kempenland (netwerkorganisatie belast met de uitvoering van de reconstructie in Beerze Reusel)

Taken: coördineren kennisloket, versterken procesmanagement in de streek, leggen van relaties tussen kennisinstellingen, signaleren en matchen van kansen voor onderwijs en streek, onderhouden relatie met andere loketten, uitbouwen contacten, evalueren en bijsturen. (In deze periode heb ik tevens mede een cursus/opleiding ontwikkeld voor nieuwe onderwijsinterfaces en deze cursus verzorgt).

2003-2006
Onderwijsinterface bij Ontwikkelbureau de Hilver te Hilvarenbeek
Fontys Hogescholen KDS, kenniscentrum/netwerkorganisatie verbonden aan het onderwijs

Taken: makelen en schakelen tussen onderwijs en praktijk, contact met opdrachtgevers, beter ontsluiten van onderwijs, studenten begeleiden bij bedrijventerreinmanagement

2000-2003
Medewerker Fontys Hogeschool Kenniscentrum Duurzame stad- en streekontwikkeling (KDS).
Taken: Diverse taken vervuld naast de studie aan de Universiteit.

Opleidingen en cursussen: HBO, Management, Economie en Recht

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Mijn daadkracht en optimisme maken dat ik het beste uit een baan haal. Na mijn studie aan het HEAO ben ik betrokken geraakt bij projecten rondom de reconstructie van Noord-Brabant en daar steeds actief in gebleven. Ik ben creatief en kritisch en kies niet altijd de makkelijkste weg. Verder hecht ik veel waarde aan interdisciplinaire samenwerking om tot ideeën en oplossingen te komen. Door mijn goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden ben ik in staat mensen te enthousiasmeren en mee te nemen in veranderingsprocessen.

Hobby's en interesses: Reizen, lezen

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV