Vacature Intercedent Transport & Logistiek, Eindhoven Eindhoven


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: Whats app nummer+31654600250

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Eindhoven

Functieomschrijving:

In Eindhoven vormen Stèphanie, Nicole, Menno, Rhaymond, Ted & Stefan het team van Transport & Logistiek. Als intercedent bij Consolid heb jij je eigen groep flexkrachten en klanten, waarvoor jij het aanspreekpunt bent. Het ene moment ben je accountmanager en administrateur, terwijl je op het andere moment de rol van coach en adviseur voor je rekening neemt. En dan ben je er nog niet, want ook het werven van nieuwe flexkrachten ligt op je bordje.

Je begint de dag steevast met een kopje koffie en een kort overleg met jouw collega’s. Zo weet iedereen waar vandaag de prioriteiten liggen. Dan ga je bezig met de dagelijkse administratieve werkzaamheden, waaronder de urenverwerking. Van welke opdrachtgever heb je de gewerkte uren al binnen en welke dien je nog te ontvangen? Daarna voer je aantal intakegesprekken. Samen met je kandidaten ga je kijken welke vacature bij Consolid van ons voor hen het meest passend is. Lunchen doen we altijd samen. Vervolgens ga je naar een klant, want je wil graag weten hoe de huidige medewerkers functioneren. Ook ben je erg benieuwd naar de ontwikkelingen binnen hun organisatie. Daarna ga je weer terug naar kantoor om je administratieve taken verder op te pakken.

We gooien je natuurlijk niet direct in het diepe. Je krijgt een reddingsvest van ons in de vorm van een uitgebreid onboardingsprogramma met een personal coach!

Wij staan bekend als een informeel en sociaal bedrijf met korte communicatielijnen. Gemiddeld blijven onze collega’s 5 jaar werkzaam binnen de Consolid- familie.

Consolid is niet zo maar een detacheerder, want jaarlijks leiden wij meer dan 1600 mensen op tot vrachtwagenchauffeur, beveiliger, machinist, buschauffeur of drone piloot. Zo bieden wij hen - nieuwe – carrièremogelijkheden. Hun toekomst is jouw aandacht!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden:

Volop trainingen en workshops op het gebied van recruitment, relatiebeheer en arbeidsrecht
We zijn dol op feestjes (Wie verslaat Esther dit jaar tijdens ons kartevent?)
Binnen 2 jaar groei je door naar een seniorrol en krijg jij een eigen opleidingsbudget
Dit zijn onze meest in het oog springende arbeidsvoorwaarden:

Een maandsalaris tussen de €2100,- en €3000,- bruto (bij fulltime)
38 vakantiedagen
Bonusregeling (max 10%)

Sector: Uitzend, W & S, detacheringsbranche

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren