Vacature Logistiekmedewerker bij DE folderspecialist van Nederland Eindhoven


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Wil jij werken als logistiek medewerker bij dé huis-aan-huis folderbezorging in Nederland? Via In Person kun jij aan de slag als Productiemedewerker bij Spotta in Eindhoven. Jaarlijks bezorgt deze dochteronderneming van PostNL meer dan 7 miljard folders in heel Nederland.

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Eindhoven

Functieomschrijving:

Als medewerk(st)er tussen de lijnen ben je verantwoordelijk voor een ongestoord verloop van het proces door de juiste folders tijdig op hun plaats bij de correcte feeders te krijgen. . Voor de medewerk(st)er tussen de lijnen zijn de volgende werkzaamheden van groot belang.¿- controles uitvoeren van de folders- tijdig folders aanleveren bij de machine- wissels uitvoeren van folders. Dit alles met behulp van een pompwagen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Voor onze klant Spotta zoeken wij logistiek medewerkers. Bij deze klant is het elke dag anders en er zijn diverse mogelijkheden met varierende mogelijkheden.Het uurloon ligt bij 22+ op: €10.33 bruto per uur excl. toeslagen en vakantiegeld.Ben jij op zoek naar parttime mogelijkheden, ook dan kun je zeker reageren en bekijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren