Vacature Productiemedewerker / medewerker tussen de lijnen Eindhoven


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Wil jij werken als medewerker tussen de lijnen bij dé huis-aan-huis folderbezorging in Nederland? Via In Person kun jij aan de slag als Productiemedewerker tussen de lijnen bij Spotta in Eindhoven. Jaarlijks bezorgt deze dochteronderneming van PostNL meer dan 7 miljard folders in heel Nederland. Spotta heeft in de fabriek meerdere productielijnen staan waarvan gedurende jouw shift de machines continue moeten worden voorzien van folders die verwerkt worden. Als productiemedewerker ben jij samen met jouw team verantwoordelijk dat gedurende jouw shift, jouw productielijn volledig en correct bevoorraad is met de juiste folders.

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Eindhoven

Functieomschrijving:

Bij Spotta in Eindhoven staan 4 machines waar de huis-aan-huis folderpakketten gemaakt worden. Aan deze machines sta jij als lijnmedewerker die de folders op de juiste plaats aan de machine zet met een EPT (Elektronische Pallet Truck). Tevens ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van de folder te controleren en of de juiste editie- en/of druk van de folder op de juiste plaats is neergezet.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: het salaris voor deze functie is: €10.33 bruto per uur bij 22 of ouder. Excl vakantiegeld en reserveringen. Voor het werken tussen 22:00 en 6:00 ontvang je een toeslag. Op zondagen & feestdagen ontvang je voor de gehele dag toeslag.De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO van Spotta.Reiskosten worden vergoed bij een enkele reis vanaf 10,5 km.Wanneer het mogelijk is kunnen we je ook opleiden voor andere functies waardoor je multifunctioneel inzetbaar bent.

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren