Vacature Vrachtwagenchauffeur Eindhoven


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Je begint rond 06:00 uur in de ochtend vanaf de standplaats in Eindhoven. Na een goede kop koffie ga je aan de slag. Je begint met het laden van de vrachtwagen, op deze manier weet je zeker dat je wagen op de juiste manier geladen is. Met een volgeladen wagen ga je één voor één je verschillende adressen langs. Per dag zijn dit zo’n 5 tot 10 adressen. Aangekomen bij de klant, zal je moeten lossen en eventueel weer laden. Het is dus niet vanzelfsprekend dat je weer met een lege wagen terugkeert naar de standplaats. Gedurende de dag zit je veel op de weg, maar hiernaast heb je ook regelmatig contact met klanten en is het belangrijk dat je klantgericht bent. Rond 18:00 uur ben je terug op het depot en ga je met een tevreden gevoel naar huis, om de volgende dag weer vol goede moed aan de slag te gaan. Evengoed is er een mogelijkheid tot overnachten wanneer dit wenselijk voor je is.

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Eindhoven

Functieomschrijving:

Word jij enthousiast van het werk als vrachtwagenchauffeur? Vind je het een uitdaging om met ADR goederen te werken? En sta je open voor een 4 of 5-daagse werkweek en het weekend vrij? Dan is Imperial op zoek naar jou! Wij bieden je een uitdagende functie als vrachtwagenchauffeur vanaf onze vestiging in Eindhoven.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Naast een prettige werksfeer, bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO beroepsgoederenvervoer. Ongeacht of je in het bezit bent van jouw C of CE rijbewijs, bieden wij jou een salaris volgens loonschaal D (exclusief toeslagen). Je werkweek bestaat uit 4 à 5 dagen en in de weekenden ben je lekker vrij. Hiernaast bieden wij jou de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen, die kunnen leiden tot doorgroeimogelijkheden. Bovendien mag je een aantal keer per week vers fruit meenemen vanaf de standplaats voor onderweg, dit houdt je fris en fruitig! Bij Imperial rijden we in nieuwe vrachtwagens van DAF of Mercedes, begin je pas om 06:00 uur in de ochtenden behoort een 4-daagse werkweek tot de mogelijkheden.

Sector: Agrarisch

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren