Vacature Vrachtwagenchauffeur C met service skills, Eindhoven Eindhoven


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: Eindhoven_Transport_LogistiekWhats app nummer+31682682007

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Eindhoven

Functieomschrijving:

De wekker gaat. Het is 05:30 uur. Je zet koffie en hoort de eerste vogels fluiten. Na het ontbijt vertrek je richting je werk. Eenmaal bij de Technische Unie aangekomen ontvang je de instructies en ga je op pad. Het beloofd een drukke dag te worden met de nodige stops. Dit vind jij niet erg, je weet dat je iedere dag de klanten weer blij maakt met jouw komst. Want zonder de materialen, kan de bouw van dat nieuwe kantoorpand niet doorgaan. Jij bent van essentieel belang!
De dag vliegt voorbij. Bij je laatste klant blijkt dat er iets niet correct was bij de vorige levering. Jij weet als geen ander hoe je dit kunt lossen en denkt graag mee met de klant. Het doet je ook goed als je aan het einde van de dag naar huis rijdt wetende dat jij een grote bijdrage geleverd hebt in de klanttevredenheid. En dat je ook op tijd thuis bent om bij het avondeten aan te schuiven. Klinkt goed toch?! Als vrachtwagenchauffeur C bij Technische Unie heb je gemiddeld zo'n 50 stops per dag. Aan een goede ergonomie voor de chauffeurs en uitstraling van de vrachtwagens hecht de opdrachtgever grote waarde. De vrachtwagens zijn daarom voorzien van vele hulpmiddelen die de werkzaamheden vereenvoudigen.

Wanneer je als vrachtwagenchauffeur aan het werk bent, ben je ook het visitekaartje van het bedrijf. Dagelijks kom je op de werkplekken van klanten, je leert ze goed kennen - en zij jou. Vaak ben je het eerste aanspreekpunt, zijn er zaken die geregeld moet worden, of heeft de klant bepaalde wensen of vragen dan ben jij de aangewezen persoon om dit op te pakken.

Bij goed functioneren heeft Technische Unie de intentie je na de detacheringsperiode over te nemen in vaste dienst.

Werkdagen maandag t/m vrijdag
Werktijden tussen 06:00 en 15:30
Weekenden altijd vrij
Elke week 40 uur werken
Ben jij net zo enthousiast over deze vacature als wij? Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature. Je kan ons ook bereiken via WhatsApp op 06-82682007.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Salaris tussen €2100 en €2500 bruto per maand (o.b.v. 21 jaar)
Reiskosten vergoeding (vanaf 10 km van standplaats)
Werkdagen van maandag t/m vrijdag
Kantoor werktijden van 06:00 tot 15:30
8,33% Vakantiegeld
25 vakantiedagen op fulltime basis
Uitzicht op een vast dienstverband bij de Technische Unie!
Mogelijkheid tot het behalen van je E achter C en het volgen van nascholingsdagen voor je Code 95

Sector: Beveiliging

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren